Σεμινάριο BB Glow και Microneedling.BB Glow Training

Η νέα θεραπεία για 💎βαθιά ενυδάτωση 💎σύσφιξη 💎κάλυψη δυσχρωμιών
💎ομοιομορφία
κερδίζει τις εντυπώσεις ολοένα και περισσότερο.

Κατηγορία
Περιποίηση Βλεφαρίδων

Εισηγητής

Επόμενη Ημερομηνία

Η BB Glow είναι μια καινοτόμα θεραπεία δέρματος

Φανταστείτε να είχατε ένα δέρμα άψογο, αψεγάδιαστο το οποίο λάμπει καθημερινά… θα το αποκτήσετε στα Beautytherapist κάνοντας την νέα επαναστατική θεραπεία δέρματος BB Glow.

Η BB Glow είναι μια καινοτόμα θεραπεία δέρματος η οποία αναπτύχθηκε από επιστήμονες της Κορέας. Έχει σαρώσει στο εξωτερικό και τώρα πια μπορείτε να την βρείτε και στα Beautytherapist. Είναι η Top διαδικασία καθώς προσφέρει διπλό αποτέλεσμα : φροντίδα κατά των ρυτίδων και ενοποιημένο χρώμα προσώπου. Σας υποσχόμαστε ένα δέρμα απαλό και εύπλαστο με σταδιακή μείωση των πόρων, εάν δέρμα λαμπερό απαλλαγμένο από τις έντονες ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Με την BB Glow θα αφήσετε τη bb cream σας στο συρτάρι, μιας και το δέρμα σας θα έχει πλέον ένα ενοποιημένο χρώμα. Σε μόνο 3-4 συνεδρίες θα πετύχετε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα διαρκεί για περίπου 6 μήνες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς πόνι, χωρίς ερυθρότητα και με άμεσο αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα ασφαλής χωρίς να προκαλεί αλλεργίες αφού δεν περιέχει parabens. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

σεμινάριο της νέας εφαρμογής BB Glow και Microneedling (μη ενέσιμης μεσοθεραπείας).

Το σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες και ολοκληρώνεται σε μια ημέρα.
Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνεται ο βασικός εξοπλισμός.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
💎Θεωρία
💎Πρακτική
💎Kit + Dr Pen
💎Certiicate/Πιστοποίηση

seminario-bb-glow-vlefarides-thessaloniki-miss-beauty-nail-4
Ρωτήστε μας

Δηλώστε ενδιαφέρον

    Επικοινωνία

    Ότι απορία έχετε σχετικά με την διεξαγωγή του σεμιναρίου και το χρονοδιαγραμμα επίσης αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ